CultuurKwartierOrkest Boogie Woogie op zoek naar nieuwe muzikanten


In 2022 introduceerde Boogie Woogie Cultuurcentrum een nieuw orkest, het CultuurKwartierOrkest (CKO). Dit orkest is opgericht om alle leerlingen die circa drie jaar les hebben een mogelijkheid te bieden om samen te spelen. De bezetting bestaat uit strijkers (violen, celli en contrabas), hout- en koperblazers, en ritmesectie (gitaar, bas, toetsenisten en drums). Door deze diversiteit aan instrumenten, deelnemers van jong tot ietsje ouder en de focus op nummers uit het pop, jazz en musical genre is dit een unieke aanvulling van samenspel-mogelijkheden bij Boogie Woogie.  
Het orkest heeft al vaak van zich laten horen zowel bij optredens in het eigen gebouw als ook daarbuiten, o.a. de markt in Winterswijk maar ook in een RTL TV-programma. Steeds is Boogie Woogie opzoek naar nieuwe uitdagingen voor het CKO en daarvoor is uiteraard een flinke bezetting nodig.
Wil je ook graag muziek van deze tijd spelen in een veelkleurig orkest? Meld je dan aan via fred@boogiewoogie.nl. De repetities zijn op woensdag van 18.00 tot 19.00 uur of van 19.00 tot 20.00 uur. Bij aanmelding graag even opgeven welke repetitietijd het beste schikt en ook als beide tijdstippen mogelijk zijn. Welkom!!

Contact

E-mail: info@boogiewoogie.nl
Tel: 0543 - 515569 / KVK: 41038661
Routebeschrijving en contactformulier