Proeverijweek bij Boogie Woogie: Ontdek Muziek, Dans, Zang en Meer!


Van 16 tot en met 20 september organiseert Boogie Woogie een speciale Proeverijweek voor iedereen die graag verschillende kunstvormen wil ontdekken. Tijdens deze week krijg je de kans om in een laagdrempelige en inspirerende omgeving kennis te maken met een breed scala aan instrumenten en disciplines. Of je nu altijd al gitaar hebt willen spelen, nieuwsgierig bent naar zanglessen, of misschien zelfs je eigen muziek wilt leren produceren zoals Antoon, bij Boogie Woogie kan het allemaal!

Voor ieder wat wils
Naast de mogelijkheid om diverse instrumenten uit te proberen, biedt de Proeverijweek ook lessen in zang en dans. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, er zijn lessen voor elk niveau. De week biedt ook een unieke kans om te leren rappen en produceren onder professionele begeleiding.

Wanneer en hoe aanmelden?
De Proeverijweek vindt plaats van 16 tot en met 20 september bij Boogie Woogie in Winterswijk. Deelname is gratis, maar aanmelden is verplicht. Stuur een e-mail naar startersspektakel@boogiewoogie.nl om je plek te reserveren.

Ontdek jouw talent bij Boogie Woogie!
Of je nu jong of oud bent, iedereen is welkom om deel te nemen en nieuwe creatieve passies te ontdekken. Mis deze kans niet om in een week tijd kennis te maken met verschillende kunstvormen!

 

Contact

E-mail: info@boogiewoogie.nl
Tel: 0543 - 515569 / KVK: 41038661
Routebeschrijving en contactformulier